lauantaina, elokuuta 07, 2010

Kasa

Torstain Putinki-vierailulla Anu kysyi minulta, miten paljon muistikirjakokoelmani vie tilaa. En osannut antaa tarkkaa arviota, laskeskelin että ainakin kirjoituspöydän neljästä laatikosta kolme on täynnä muistikirjoja, yksi isompi lipaston laatikko, yksi pahvinen säilytyslaatikko, yksi verkkokori jossa majailevat Paperblanksini, sitten senkin kaapissa on vielä vähän, kirjahyllyssä yksi kasa ja riittää niitä vielä kirjoituspöydällekin läjittäin.
Päätin eilen kasata kaikki, siis ihan kaikki muistikirjani yhteen läjään tarkistaakseni, miten paljon niitä oikeasti on. Ja niitähän on! Kuva antaa jonkinlaista osviittaa, mutta siitä ei näy kovin hyvin, miten korkea tuo kasa oikeasti on. Lisäksi pari muistikirjaa onnistui livahtamaan vielä karkuunkin, olivat vaatehuoneessa enkä muistanut hakea niitä sieltä. Kasa teki kyllä vaikutuksen itseeni, en olisi uskonut että niitä ihan noin paljon olisi. Luokitus: ei tervettä.


Päätin myös aloittaa nyt täällä blogissa hevosviikot. Minulla on paljon hevosaiheisia vihkoja ja muuta sälää enkä ole esitellyt niistä toistaiseksi kuin vain murto-osan. Aion nyt esitellä niitä enemmän.

Ei kommentteja: