perjantaina, elokuuta 13, 2010

Hevosviikot, osa 5: sekalaista

Tässä on sitten sekalainen kokoelma kaikenlaista hevosaiheista.
Aloitetaan vasemmasta reunasta, jossa on pikkiriikkinen muistilehtiö. Kokoa sillä on 6*8,5 cm, sivut blankot, mutta niissä on haalea vesileimakuva kannen kuvasta. Lehtiö on kotoisin Tiimarista.
Sen vieressä on isompi, kovakantinen lehtiö, jossa on sama kansiaihe. Se on kooltaan 8*12 senttiä ja tässä on ihan valkoiset sivut. Peräisin myös Tiimarista, olen siitä hyvin varma.
Keskellä oleva lehtiö on aika tavalla samanlainen kuin viimeksi esitellyt lehtiöt. Se on myös GeePapin tekemä, kuvaaja on Sabine Stuewer. Kokoa on 9*13 senttiä ja sivuilla on suurin ero noihin toisiin lehtiöihin verrattuna: sivut ova eri värisiä, niillä on vaalea marmorikuviointi ja 8 millin viivoitus. Tiimarista tämäkin on lähtöisin.
Toinen vasemmalta on kovakantinen pieni muistikirja. Kooltaan se on 9*15,5 senttiä. Sivut ovat siniset, niissä on kansiaihe vesileimakuvana ja 7 millin viivoitus. Tästäkin olen aika varma, että olen hankkinut sen Tiimarista.
Vasemmanpuolimmaisin on sitten jo ihan kunnon muistikirja. Kokoa on n. 14*21 cm, sivut ovat blankot, mutta välistä löytyy laiskajaakko. Kirja on Suomessa tehty, tekijä on Karisto ja kansiaiheen on tehnyt Leena Pekkalainen. Tämä puolestaan saattaa olla ostettu Suomalaisesta. Ja jos rehellinen olen, niin en kyllä kykene muistamaan, että miksi. En pidä nykyisin tuosta kansiaiheesta pätkän vertaa, mutta Pekkalaisen sivuilta löytyy todella hienojakin maalauksia.

Ei kommentteja: