tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Sammakko ja lintuja

Nämä kaksi pikkuvihkosta kokivat jännittäviä hetkiä jäädessään ihan yksin TKL:n bussiin. Onneksi sain ne kuitenkin takaisin nopealla aikataululla. Molemmat ovat siis kotoisin Sokokselta.

Tuo lintuvihko oli aivan uusi löytö ja ihastuin siihen täysin välittömästi. Sen on julkaissut Museums & Galleries Marketing Limited ja kannen kuva on yksityiskohta japanilaisen Namikawa Sosuken (1847-1910) työstä. Vihon koko on 12*15 senttiä ja sivut ovat blankot.

Sammakkolehtiötä sen sijaan olen ihastellut jo jonkin aikaa, mutten vain ollut ostanut sitä aikaisemmin. Se on niin veikeän näköinen! Lehtiö on tehty costaricalaisesta bambupaperista. Valmistuttaja on TNF Ecopapers. Sammakon koko on 7,5*12,5 senttiä ja sivut ovat blankot.



Muuten tänään on suorastaan historiallinen päivä. Otin nimittäin käyttöön ensimmäisen Paperblankin vihon. Minulla oli tänään konferenssipäivä ja halusin sinne mukaan muistikirjan, mutten löytänyt mistään sitä muistikirjaa, joka minulla on ollut käytössä tavallisesti. En ymmärrä mihin se on kadonnut. Jostain piti sitten aamulla kiireessä löytää toinen muistikirja tilalle ja käsiin sattui osumaan Paperblankin Book of Kells Iudaea. Oli suorastaan juhlallista kaivaa se esiin käsilaukusta ja alkaa kirjoittaa ensimmäiselle sivulle...

Ei kommentteja: