perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Pari pikkuvihkoa

Tässä pari satunnaista pikkuvihkoa, jotka löytyivät tonkiessani kirjoituspöydän laatikoita ja etsiessäni jotain sopivaa esiteltävää tälle päivälle.
Vasemmanpuoleinen on kotoisin Tiimarista. Kooltaan se on 11*17 senttiä ja sen sivuilla on 5*5 millin ruudutus. Se on ranskalaisen Clairefontainen valmistama. Clairefontainen online cataloguesta löytyy muuten kaikenlaista todella upeannäköistä, mutta minusta tämä vihko on ainakin ihan halpisvihon oloinen. Olin perin juurin yllättynyt, että vihosta edes löytyi mitään valmistajamerkintöjä, yleensä tällaiset bulkkivihot ovat nimettomiä. Vihon jippo on siinä, että tuossa kannessa oleva kukkakoristelu on samettipintaista. Ihan nätti kyllä, ei siinä mitään.

Oikeanpuoleinen on taas sitten ihan "nimeton" vihko. Ostin sen Nurmijärven kirjakaupasta. Siellä ei muistikirjavalikoima ole juuri kummallinen, mutta tään tykästyin sen yksinkertaisuuden vuoksi. Kannet ovat kovat ja tuollaiset metallinkiiltoiset, kiilto ei näy kuvasta ainakaan kovin hyvin. Tällä puolestaan on kokoa 10,5*15 cm, sivuilla on n. 6,5 millin viivoitus.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uijui, tuo kukkakuvioinen on upea!

-Rättis