keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Uusi työvihko

Edellisessä postauksessa pohdin uutta työvihkoa ja löysin täällä olevista vaatimattomista varastoistani tämän kauniin kukkamuistikirjan. Kotiutin sen nyt työpaikalle enkä huomannut ottaa mittoja sen tarkemmin. Se edellinen vihko, Paperblanksin Iudaea on kooltaan 18*23 cm eikä tämä kukkavihko kovin siitä poikkea. Viivat löytyy sivuilta myös.
Olen hankkinut tämän melko äskettäin Suomalaisesta Kirjakaupasta ja jotenkin minusta tuntuu, että se olisi samaa sarjaa tämän Redouté-muistikirjan kanssa. Täytyy tarkistaa, onko tällä kukkaviholla sama julkaisija. Näitä taitaa olla edelleenkin tarjolla yhdessä jos toisessa Suomalaisessa, olen bongaillut samantyyppisiä sekä Helsingistä että Tampereelta.



Ja päivitystä kirja-asiaan. Tämä on kuin onkin saman julkaisijan eli Anness Publishingin tekemä/teettämä kirja ja hyvin todennäköisesti siis kantaan lukuunottamatta samanlainen kuin tuo Redouté-muistikirja. Lisäksi kirjan paperi on hieman kiiltäväpintaista, johon on suorastaan herkullista kirjoittaa mustekynällä.

Ei kommentteja: