sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Sokoksen uusi paperiosasto ja Genteenin muistikirjoja

Tampereen Sokoksella on tehty remonttia jo ties kuinka kauan ja nyt sinne on saatu yksi uusi kerros ruokaosaston alapuolelle. Sinne on majoitettu lastenosasto, kirja- ja paperiosasto ja musiikki ja elokuvat. Kävin katsomassa sitä tuossa jonain iltana. Harmi kyllä muistikirjahylly ei ole laajentunut ja erityisen inhottavaa on se, että nykyisin iso osa muistikirjoista on aseteltu kuin kirjat hyllyihin, selkäpuoli vain näkyy. Minä puolestani en ole ostanut yhtäkään muistikirjaa pelkän selän perusteella ja ärsyttää käydä läpi niitä kaikkia siinä toivossa, että jos siellä olisi jotain kiinnostavaa tai sitten ei.
Jotain uutta oli valikoimaan tullut sentäs ja mukaan tarttuivat nämä Genteenin muistikirjat vaikka luulinkin niitä ensin Paperblankseiksi, varsinkin tuota oikeanpuoleista mallia, jota löytyi useampana eri kokona. Se on keskiosan kuvaa lukuunottamatta aivan kuin Romantic Sensibility! Vasemman puoleinen sentäs on jotain omannäköistä.
Ja muutenkin nuo ovat hyvin Paperblankien tyylisiä. On suljinkuminauhat, kirjanmerkki, takakannessa tasku. Isommalla on kokoa n. 18*23 senttiä ja sivuilla on sentin viivoitus. Pienempi on puolestaan blanko ja kooltaan n. 9,5*14 cm.

Ei kommentteja: