keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Kevät iski taas

Keväällä ei voi vastustaa mitään kirkasväristä eikä kukkasia. Niinpä tänään Akateemisesta tarttui mukaan tällaisia juttuja. Kirsikanpunainen muistikirja on Concessin Paper Style-sarjaa. Se on A6-kokoinen, siinä on 288 sivua, joilla on 7 millin viivoitus.
Pienet lehtiöt ovat puolestaan GogoNotesin tuotteita, joissa on eri taiteilijoiden tulppaanimaalauksia. Lehtiöt ovat pieniä, koko on n. 6,5*12 cm.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Oliko tuota paperstyle a6 muistikirjaa muilla väleillä kun tuolla räikeän punaisella?

Anonyymi kirjoitti...

Tarkennusta edelliseen. Siis muilla väreillä (ei väleillä :D). Ollut nimittäin monta vuotta hakusessa tuollainen a6 kokoinen muistikirja missä kunnollinen lankasidonta ja reilusti sivuja. Nyt taisi muuten napata paitsi värin puolesta. Musta tai tummansininen olisi mieluisampi väri.

Sirpa kirjoitti...

Tuo minun valokuva vääristää tuota väriä aika pahasti, se ei ole noin räikeä kuin tuossa kuvassa. Paremmin väri näkyy esimerkiksi Concessin sivuilla, se on toisiksi alin, värin nimi on cerise. Sivujen mukaan tuota A6-kokoa ei löydy muissa väreissä, isompia vihkoja kyllä sitten on vaikka mitä värejä. Noin muuten jos on hakusessa laadukas muistikirja, niin kannattaa ehkä suunnata Akateemiseen ja siellä joko Paperblankin tai Moleskinen hyllyille. Mietin tässä kuitenkin vain sitä, että Paperblankilla ei ole yksivärisiä kansia, mutta hyvin hillittyjä kansiaiheita kyllä löytyy. Moleskinella ei välttämättä ole taas noin paksuja vihkoja, joten mahtaakohan kummastakaan löytyä juuri sopivaa?

Anonyymi kirjoitti...

Moleskinea kyllä kokeillut ja ihan ok, mutta etsin juuri tuollaista tuhdimpaa kokonaisuutta. a5 kokoinen paperstyle löytyy mustana. Aika jännä, että tuota a6 ei ole muilla väreillä. Vaaleanpunainen muistikirja miehellä saattaa olla vähän turhan silmiinpistävä juttu :D
. No pitää jatkaa etsintöjä

Sirpa kirjoitti...

Joo, myönnän myös olleeni vähän hämmästynyt kun selailin noita sivuja että tuo on ainoa väri, jossa A6:sta on tarjolla. Isompia kokoja on sitten taas ihan joka väriä. Outoa.
Minulle ei kyllä nyt yhtäkkiä tule mieleen muita sopivia muistivihkoja, itse harvoin ostan yksiväristä mustaa tai tummaa, ellei niissä ole jotain todella erikoista, joten ehkä en ole kyllä oikea ihminen sanomaan tähän asiaan mitään :/