torstaina, helmikuuta 25, 2010

Kevätvihko

Tiimareissa aletaan olla jo pääsiäis- ja kevättunnelmissa. Tämän kaunokaisen löysin eilen. Sen strategiset mitat ovat 18,5*25 senttiä ja sivut ovat blankot.

5 kommenttia:

Brinner kirjoitti...

Hei!

Ihan sattumalta osuin blogiisi ja ajattelin jattaa pikaisen viestin, kun itsekin aina hullaannun kaikenlaisesta paperitavarasta. Onneksi en sentaan ole ainoa :D

Taidankin ajan kanssa vilkaista lapi mita ihanuuksia taalta loytyy!

Iloista kevaan odotusta Montrealista!

Sirpa kirjoitti...

Tervetuloa Brinner blogiin! Toivottavasti viestisi saa minut vähän aktivoitumaan tämän blogin kanssa, kun viime aikoina päivitystahti on ollut suunnilleen kerran kuussa, vaikka esiteltävää olisi vaikka kuinka.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva huomata elämää täälläkin:)
-M-

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihania tuotteita blogissasi! Olen itse myös hulluna kaikkeen paperitavaraan - ja työskentelenkin sen parissa - joten ilahduin kovasti löytäessäni nämä sivut! Odotan kiinnostuneena lisää päivityksiä... kevät-terveisin, Pingu.

Sirpa kirjoitti...

Hei Pingu ja lämpimästi tervetuloa lukemaan tätä blogia. Yritän saada tätä nyt vähän heräilemään tässä kevään tienoilla, kun on ollut niin nahkeata muuten.
Ja pahoittelen että vastaamisessa kommentteihin on kestänyt jonkin verran. Jostain syystä en saa tästä blogista kommentti-ilmoituksia mailiini vaikka niiden pitäisi tulla. Vaan ei auta valittaa, toisesta blogistani on kommentteja kadonnut, joten parempi ehkä näin...