tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Vanhempia kukkavihkoja

Laitellaanpas pitkästä aikaa vähän kuvia. Uusimmista hankinnoista ei ole kuvia vaihteeksi saatavilla, mutta onneksi arkistosta löytyi vanhojen vihkojen kuvia. Päivän teema on kukat ja tässä kolme varsin erilaista kukkavihkoa.


Hyvin yksinkertainen kukkakuvio, ei kuitenkaan Marimekkoavaikka joku saattaisi pikasilmäyksellä sitä luullakin. Minä en ole Marimekko-ihmisiä, tästä kuitenkin tykkään. Suhteellisen vanha vihko jo, toimii minulla "pöytävihkona" eli käytän sitä muistiinpanojen tekemiseen samalla kun surffailen tai teen jotain muuta. Normi A5-koko, sivuilla 8mm viivoitus.


Tämäkin on vanha hankinta, ehkä jostain 2000-luvun alusta. Olen käyttänyt tätä aikoinaan koulussa sekalaisten muistiinpanojen vihkona. Siksi kierteessä on mustekynä (Teklan mainoskyniä). Suunnilleen A6-kokoinen, sivuilla 8 mm viivoitus.


Vapriikin putiikista viime syksynä ostettu kiina- ja kukka-aiheinen vihko. Kansiaihe peräisin jostain 1790-luvun seinäpaneelista tai vastaavasta. Koko 8,5*18 cm, sivuilla 7 mm viivoitus. Löytyy myös kirjanmerkki ja taka-aukeamalta tasku.

Ei kommentteja: